skip to Main Content

Το Πρόγραμμα της AntetokounBros Academy για πέμπτη χρονιά προσφέρει 100 θέσεις συμμετοχής για ολόκληρη τη σεζόν σε αγόρια και κορίτσια που προέρχονται από οικογένειες χαμηλού εισοδήματος, ηλικίας 10 έως 17 ετών.

Οι διαθέσιμες θέσεις θα καλυφθούν από νέους αιτούντες, οι οποίοι θα αξιολογηθούν βάσει των κατωτέρω κριτηρίων. Αυτοί που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία θα προσκαλεστούν ώστε να αποδεχθούν μία από τις νέες θέσεις της σεζόν 2023-24.

Προτού αρχίσετε να συμπληρώνετε την αίτηση συμμετοχής, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει τους Όρους και τις Προϋποθέσεις του Προγράμματος.

Μπορείτε να βρείτε τόσο τις Αιτήσεις Συμμετοχής όσο και τους Όρους & Προϋποθέσεις στην ιστοσελίδα, στις γλώσσες:

 • Ελληνικά
 • Αγγλικά

Προαπαιτούμενα αίτησης

Για αθλητές:

Η αίτηση συμμετοχής αθλητών είναι ανοιχτή για όλους, ωστόσο μόνο οι αιτούντες που πληρούν τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια και υποβάλλουν έγκυρες πληροφορίες, μαζί με τα απαιτούμενα έγγραφα εντός της προθεσμίας αιτήσεων, θα προκριθούν για αξιολόγηση .

 • Πρέπει να είναι ηλικίας μεταξύ 10 και 17 ετών (να έχουν γεννηθεί από 1/1/2006 μέχρι 31/12/2013).
 • Πρέπει να είναι σε καλή φυσική κατάσταση και να μην υποφέρουν από οποιαδήποτε προβλήματα υγείας ή τραυματισμούς που μπορεί να επιδεινωθούν από τη συμμετοχή τους στις προπονήσεις της Ακαδημίας.
 • Πρέπει να υποβάλουν μια πλήρη και έγκυρη αίτηση μέχρι την λήξη της προθεσμίας των αιτήσεων.

Ποιοι υποβάλλουν αίτηση;

Οι γονείς ή οι νόμιμοι κηδεμόνες πρέπει να υποβάλουν την αίτηση για λογαριασμό των αθλητών. Η Ακαδημία δεν θα αποδεχθεί εν γνώσει της οποιαδήποτε αίτηση συμμετοχής ή σχετικές προσωπικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών πληροφοριών, χωρίς εξουσιοδότηση από τον καθορισμένο γονέα ή νόμιμο κηδεμόνα σε όλα τα επίσημα έγγραφα της αίτησης.

Για μαθητευόμενους προπονητές:

Το Πρόγραμμα προσφέρει επίσης θέσεις μαθητευόμενων προπονητών για γυναίκες και άντρες ηλικίας 18 ως 25 ετών, στο προπονητικό τιμ της σεζόν 2023-2024. Θα προτιμηθούν αιτούντες με αθλητική ή προπονητική εμπειρία στο μπάσκετ  ή πρότερη εμπειρία με παιδιά. Απαραίτητη προϋπόθεση οι αιτούντες να μιλούν τουλάχιστον 2 από τις εξής γλώσσες: ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά (πρόσθετο προσόν θα θεωρηθεί η γνώση περσικών ή αραβικών).

Οι μαθητευόμενοι προπονητές που θα επιλεγούν πρέπει να δεσμευτούν για τη συμμετοχή τους για διάστημα μέχρι και 8 μηνών, όση είναι και η διάρκεια της κατάρτισης, καθώς θα αποτελούν μέρος του προπονητικού τιμ και θα εμπλέκονται ενεργά στις προπονήσεις και τις εκδηλώσεις του Προγράμματος.

 • Οι υποψήφιοι/-ες ηλικίας μεταξύ 18-25 ετών θα προτιμηθούν.
 • Πρέπει να μιλούν τουλάχιστον δύο από τις εξής γλώσσες: ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά.
 • Πρέπει να έχουν μπασκετική εμπειρία, είτε ως προπονητές/προπονήτριες είτε ως παίκτες/παίκτριες.

Για τους μαθητευόμενους προπονητές θα υπάρχουν 2 κύκλοι. Ο 1ος κύκλος θα ξεκινήσει από τον Νοέμβριο 2023 ως τον Φεβρουάριο 2024 και ο 2ος κύκλος θα ξεκινήσει από τον Μάρτιο ως τον Ιούνιο 2024.

Οδηγίες για τη συμπλήρωση της Αίτησης Συμμετοχής

 1. Οι αιτούντες που πληρούν ένα ή περισσότερα από τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια πρέπει να τσεκάρουν το αντίστοιχο κουτάκι στην αίτηση για να κερδίσουν επιπλέον πόντους που θα υπολογιστούν και θα ληφθούν υπόψη στη διαδικασία αξιολόγησης.
 2. Για κάθε τσεκαρισμένο κουτάκι κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων, οι αιτούντες πρέπει να προσκομίσουν το αντίστοιχο έγκυρο πιστοποιητικό έγγραφο μαζί με την αίτηση.
 3. Ηλεκτρονικές υποβολές:
  1. Εάν επιλέξετε να κάνετε την αίτηση χρησιμοποιώντας τη φόρμα που βρίσκεται στην ιστοσελίδα, βεβαιωθείτε ότι έχετε επισυνάψει τα απαιτούμενα έγγραφα. Όταν είστε έτοιμοι, τσεκάρετε το κουτάκι Συμφωνώ με τους Όρους & Προϋποθέσεις και κάντε κλικ στην επιλογή Υποβολή φόρμας.
  2. Kάθε ένα από τα συνημμένα έγγραφα δεν θα πρέπει να ξεπερνά σε μέγεθος τα 2MB και συνολικά το μέγεθος όλων των συνημμένων εγγράφων δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 16ΜΒ.
   1. A) Η υποβολή της ηλεκτρονικής αίτησης χωρίς τα απαραίτητα έγγραφα: Σε αυτή την περίπτωση η αίτηση θα θεωρηθεί ολοκληρωμένη, μόνο όταν λάβουμε τα απαραίτητα έγγραφα και μόνο αν έχουν σταλεί εντός της περιόδου εγγραφών (ως 10 Οκτωβρίου). Τα απαιτούμενα έγγραφα θα πρέπει να αποσταλούν με e-mail στο [email protected] έχοντας ως θέμα το ονοματεπώνυμο του αθλητή και του μαθητευόμενου προπονητή.
   2. B) Αφού συμπληρώσετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες και εάν είστε έτοιμοι, επιλέξτε το πλαίσιο Συμφωνώ με Όρους & Προϋποθέσεις και κάντε κλικ στο κουμπί Υποβολή.
   3. C) Εάν επιλέξετε να κατεβάσετε την αίτηση σε αρχείο pdf, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία, προσκομίστε αντίγραφα των απαιτούμενων εγγράφων που αναφέρονται στην αίτηση, τσεκάρετε το κουτάκι Συμφωνώ με τους Όρους & Προϋποθέσεις και υπογράψτε την αίτηση. Κατόπιν, στείλτε με email αντίγραφο της αίτησης μαζί με τα απαιτούμενα έγγραφα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].
  3. Σε περιπτώσεις αιτήσεων συμμετοχής χωρίς ένα ή περισσότερα από τα απαιτούμενα έγγραφα ή με μη επίσημα ή λανθασμένα έγγραφα, η αίτηση θα θεωρηθεί ημιτελής και δεν θα ληφθεί υπόψη για περαιτέρω αξιολόγηση.
Back To Top