skip to Main Content

Το Πρόγραμμα της AntetokounBros Academy για τρίτη χρονιά προσφέρει 100 θέσεις συμμετοχής για ολόκληρη τη σεζόν σε αγόρια και κορίτσια από ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, ηλικίας 12 έως 16 ετών, στις περιοχές των Ελληνορώσων και της Λαμπρινής όπου βρίσκονται τα γήπεδα.

Όλοι οι αθλητές και οι μαθητευόμενοι προπονητές που έχουν εγγραφεί στην AntetokounBros Academy την προηγούμενη σεζόν 2020-21, και οι οποίοι δεν είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο πρόγραμμα εξ αιτίας της πανδημίας του Covid-19 έχουν εξασφαλίσει τη θέση τους στη νέα σεζόν 2021-22, ανεξαρτήτως ηλικιακών παραγόντων και της τρέχουσας κοινωνικο-οικονομικής τους κατάστασης. Για την επιβεβαίωση της συμμετοχής τους θα πρέπει να υποβάλουν νέα αίτηση συμμετοχής και συμπληρωμένη και υπογεγραμμένη την άδεια συγκατάθεσης έως τις 10 Σεπτεμβρίου 2021.

Οι εναπομείναντες διαθέσιμες θέσεις θα καλυφθούν από νέους αιτούντες, οι οποίοι θα αξιολογηθούν βάσει των κατωτέρω κριτηρίων. Αυτοί που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία θα προσκαλεστούν ώστε να αποδεχθούν μία από τις νέες θέσεις της σεζόν 2021-22.

Προτού αρχίσετε να συμπληρώνετε την αίτηση συμμετοχής, παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά και βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει τους Όρους και τις Προϋποθέσεις του Προγράμματος.

Μπορείτε να βρείτε τόσο τις Αιτήσεις Συμμετοχής όσο και τους Όρους & Προϋποθέσεις στην ιστοσελίδα, στις γλώσσες:

 • Ελληνικά
 • Αγγλικά

Προαπαιτούμενα αίτησης

Για αθλητές:

Η αίτηση συμμετοχής αθλητών είναι ανοιχτή για όλους, ωστόσο μόνο οι αιτούντες που πληρούν τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια και υποβάλλουν έγκυρες πληροφορίες, μαζί με τα απαιτούμενα έγγραφα, θα προκριθούν για αξιολόγηση.

 • Πρέπει να είναι ηλικίας μεταξύ 12 και 16 ετών (να έχουν γεννηθεί από 1/1/2005 μέχρι 31/12/2009).
 • Πρέπει να είναι σε καλή φυσική κατάσταση και να μην υποφέρουν από οποιαδήποτε προβλήματα υγείας ή τραυματισμούς που μπορεί να επιδεινωθούν από τη συμμετοχή τους στις Προπονήσεις της Ακαδημίας.
 • Πρέπει να υποβάλουν μια πλήρη και έγκυρη αίτηση μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου 2021 το αργότερο.

Ποιοι υποβάλλουν αίτηση;

Οι γονείς ή οι νόμιμοι κηδεμόνες πρέπει να υποβάλουν την αίτηση για λογαριασμό των αθλητών. Η Ακαδημία δεν θα αποδεχθεί εν γνώσει της οποιαδήποτε αίτηση συμμετοχής ή σχετικές προσωπικές πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων των ιατρικών πληροφοριών, χωρίς εξουσιοδότηση από τον καθορισμένο γονέα ή νόμιμο κηδεμόνα σε όλα τα επίσημα έγγραφα της αίτησης.

Για μαθητευόμενους προπονητές:

Το Πρόγραμμα προσφέρει επίσης θέσεις μαθητευόμενων προπονητών για γυναίκες και άντρες ηλικίας 18 ως 25 ετών, στο προπονητικό τιμ της σεζόν 2021-2022. Μόνο αιτούντες με αθλητική ή προπονητική εμπειρία στο μπάσκετ θα προκριθούν (θα προτιμηθεί η πρότερη εμπειρία με παιδιά) και μόνο όσοι μιλούν τουλάχιστον 2 από τις εξής γλώσσες: ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά (πρόσθετο προσόν θα θεωρηθεί η γνώση περσικών ή αραβικών).

Οι μαθητευόμενοι προπονητές που θα επιλεγούν πρέπει να δεσμευτούν για τη συμμετοχή τους για διάστημα μέχρι και 4 μηνών, όση είναι και η διάρκεια της κατάρτισης, καθώς θα αποτελούν μέρος του προπονητικού τιμ και θα εμπλέκονται ενεργά στις προπονήσεις και τις εκδηλώσεις του Προγράμματος.

 • Οι υποψήφιοι/-ες πρέπει να είναι ηλικίας μεταξύ 18-25 ετών.
 • Πρέπει να μιλούν τουλάχιστον δύο από τις εξής γλώσσες: ελληνικά, αγγλικά, γαλλικά.
 • Πρέπει να έχουν μπασκετική εμπειρία, είτε ως προπονητές/προπονήτριες είτε ως παίκτες/παίκτριες.

Ο πρώτος κύκλος του προγράμματος για μαθητευόμενους προπονητές ξεκινά τον Οκτώβριο του 2021 και ολοκληρώνεται τον Ιανουάριο του 2022. Ο δεύτερος κύκλος ξεκινάει τον Φεβρουάριο και ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2022.

Οδηγίες για τη συμπλήρωση της Αίτησης Συμμετοχής

 1. Οι αιτούντες που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και πληρούν ένα ή περισσότερα από τα κοινωνικοοικονομικά κριτήρια πρέπει να τσεκάρουν το αντίστοιχο κουτάκι στην αίτηση για να κερδίσουν επιπλέον πόντους που θα υπολογιστούν και θα ληφθούν υπόψη στη διαδικασία αξιολόγησης.
 2. Για κάθε τσεκαρισμένο κουτάκι κοινωνικοοικονομικών κριτηρίων, οι αιτούντες πρέπει να προσκομίσουν το αντίστοιχο έγκυρο πιστοποιητικό έγγραφο μαζί με την αίτηση.
 3. Ηλεκτρονικές υποβολές:
  • Εάν επιλέξετε να κάνετε την αίτηση χρησιμοποιώντας τη φόρμα που βρίσκεται στην ιστοσελίδα, βεβαιωθείτε ότι έχετε επισυνάψει τα απαιτούμενα έγγραφα. Όταν είστε έτοιμοι, τσεκάρετε το κουτάκι Συμφωνώ με τους Όρους & Προϋποθέσεις και κάντε κλικ στην επιλογή Υποβολή φόρμας. Kάθε ένα από τα συνημμένα έγγραφα δεν θα πρέπει να ξεπερνά σε μέγεθος τα 2MB και συνολικά το μέγεθος όλων των συνημμένων εγγράφων δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 16ΜΒ.
  • Εάν επιλέξετε να κατεβάσετε την αίτηση σε αρχείο pdf, βεβαιωθείτε ότι έχετε συμπληρώσει όλα τα πεδία, προσκομίστε αντίγραφα των απαιτούμενων εγγράφων που αναφέρονται στην αίτηση, τσεκάρετε το κουτάκι Συμφωνώ με τους Όρους & Προϋποθέσεις και υπογράψτε την αίτηση. Κατόπιν, στείλτε με email αντίγραφο της αίτησης μαζί με τα απαιτούμενα έγγραφα στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].
 4. Σε περιπτώσεις αιτήσεων συμμετοχής χωρίς ένα ή περισσότερα από τα απαιτούμενα έγγραφα ή με μη επίσημα ή λανθασμένα έγγραφα, η αίτηση θα θεωρηθεί ημιτελής και δεν θα ληφθεί υπόψη για περαιτέρω αξιολόγηση.
Back To Top