skip to Main Content

Iδρυτικά Μέλη

Charles Antetokounmpo Family Foundation

Το CAFF είναι ένα ίδρυμα με παγκόσμιο κοινωνικό αντίκτυπο που δημιουργήθηκε από την οικογένεια Αντετοκούνμπο. Στο CAFF πιστεύουμε ότι η Ευκαιρία Τροφοδοτεί Δυνατότητες και στεκόμαστε πλάι σε εκείνους που ανεβάζουν τους άλλους και μοιράζονται με γενναιοδωρία για να βελτιώσουν ζωές και κοινότητες ανθρώπων. Με υποστήριξη από όλους εσάς στην παγκόσμια οικογένειά μας, θα ανοίξουμε όσες περισσότερες πόρτες μπορούμε. Εφόσον είμαστε μαζί, δεν υπάρχει κανένα όριο σε αυτά που μπορούμε να πετύχουμε. #FuelOpportunities

Περισσότερες πληροφορίες: https://caff.foundation/

Η Nike υπάρχει για να παρέχει έμπνευση και καινοτομία σε κάθε αθλητή στον κόσμο. Σκοπός μας είναι να κάνουμε τον κόσμο να προχωρήσει μπροστά μέσα από τη δύναμη του αθλητισμού – καταρρίπτοντας εμπόδια και χτίζοντας κοινωνικούς δεσμούς προκειμένου να αλλάξουμε το παιχνίδι για όλους.

Από το ξεκίνημα, η κοινωνία βρισκόταν στον πυρήνα του ποιοι είμαστε και τι κάνουμε. Αξιοποιώντας τη δύναμη του αθλητισμού ως ενοποιητικού στοιχείου, έχουμε ως δέσμευση να βοηθάμε τα παιδιά να κατακτήσουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους και να δημιουργούμε περισσότερους χώρους άθλησης με ίσες ευκαιρίες για όλους. Μαζί με σχολεία και κοινοτικούς, εθνικούς και διεθνείς οργανισμούς από όλο τον κόσμο, επενδύουμε σε λύσεις για τη δημιουργία διαρκούς αλλαγής.

Περισσότερες πληροφορίες: purpose.nike.com

Εφαρμογή Προγράμματος

ACG Logo

Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος

Το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος είναι ένας ιδιωτικός, μη κερδοσκοπικός εκπαιδευτικός οργανισμός με ιστορία 148 ετών. Αποτελείται από τρεις εκπαιδευτικές μονάδες: το Νηπιαγωγείο & Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο-ΙΒ του Pierce (www.pierce.gr), το Deree –που προσφέρει προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα (www.acg.edu) – και το Alba Graduate Business School (https://alba.acg.edu)

Με αποστολή του να παρέχει ίσες ευκαιρίες πρόσβασης στην εκπαίδευση, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος προσφέρει ετησίως περισσότερα από 8 εκατ. ευρώ σε υποτροφίες και προγράμματα οικονομικής στήριξης. Στο πλαίσιο της επερχόμενης 150ης επετείου από την ίδρυσή του, το Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος έχει θέσει σε ισχύ το στρατηγικό πλάνο ACG150 και έχει ιδρύσει Κέντρο Έρευνας, στα πλαίσια των οποίων εκπονούνται επιστημονικές μελέτες και έργα έρευνας και καινοτομίας.

BIOIATRIKI

Bioiatriki Nutrition

Το Διατροφολογικό Κέντρο Bioiatriki Nutrition, του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, στοχεύει στη βελτίωση της θρέψης, της υγείας και της ποιότητας ζωής , προσφέροντας:

  • Ολοκληρωμένο διατροφικό έλεγχο προς αξιολόγηση της κατάστασης θρέψης και των προσωπικών στόχων.
  • Εξατομικευμένο διατροφικό πλάνο με στόχο τη βελτίωση της κατάστασης θρέψης, τη διαχείριση της νόσου ή του βάρους και τη βελτίωση της υγείας, με σεβασμό στο προσωπικό πρόγραμμα και τις διατροφικές συνήθειες, τις ιδιαιτερότητες και προτιμήσεις σας.
  • Εξατομικευμένη διατροφική συμβουλευτική και διατροφική εκπαίδευση προς απόκτηση δεξιοτήτων και διαμόρφωση ορθών διατροφικών συνηθειών, προκειμένου το άτομο να αποκτήσει μια υγιή σχέση με το φαγητό, να απολαμβάνει την τροφή τις ιδανικές ώρες, με ποικίλους αγαπημένους συνδυασμούς και ποιοτικά θρεπτικά συστατικά, χωρίς τύψεις ή στερήσεις.
  • Πλήρη υποστήριξη αθλητών διατροφικά και με εργομετρικά τεστ με στόχο την μέγιστη αθλητική απόδοση.

Το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό, ο σύγχρονος εξοπλισμός του Κέντρου και η υψηλή εξειδίκευση του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στον προληπτικό και διαγνωστικό έλεγχο, αποτελούν εγγύηση για πρόληψη, καλή υγεία και ευεξία.

Find more: https://bioiatrikiplus.gr/nutrition/

Eurohoops Organization Logo

WE CREATE BASKETBALL

Αποστολή του Eurohoops είναι να διαδώσει το πάθος για το μπάσκετ και τον υγιή αθλητισμό, μέσω ενός πλέγματος online και offline δραστηριοτήτων. Το Eurohoops διδάσκει το άθλημα και τις υψηλές αξίες του στα παιδιά, διαπλάθοντας τη νέα γενιά σε σύγχρονους και ασφαλείς αθλητικούς χώρους. Σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα κοινωνικής ευαισθητοποίησης και events υψηλού επιπέδου. Με όχημα το eurohoops.net, το μεγαλύτερο μπασκετικό ειδησεογραφικό website στην Ευρώπη, συμβάλλει μέσω της δεοντολογίας του στην καλλιέργεια υγιών φιλάθλων και τοποθετεί το μπάσκετ στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Ο oργανισμός Eurohoops περιλαμβάνει την Eurohoops Academy. Η Ακαδημία, που φέρει την υπογραφή του θρύλου του ευρωπαϊκού μπάσκετ Θοδωρή Παπαλουκά, φιλοξενείται στο Eurohoops Dome, ένα γήπεδο-υπόδειγμα, εξοπλισμένο με βάση τις τελευταίες εξελίξεις στους τομείς της τεχνολογίας και της ασφάλειας. Πρόκειται για ένα μπασκετικό κέντρο με premium ανέσεις για τους λάτρεις του αθλήματος. Το Eurohoops επίσης διοργανώνει δραστηριότητες σχετικές με το μπάσκετ, τουρνουά και events. Όλες τις παραπάνω δράσεις επικοινωνεί το Eurohoops.net, η μεγαλύτερη ιστοσελίδα μπάσκετ της Ευρώπης που λειτουργεί σε 5 εκδόσεις: αγγλική, ελληνική, ισπανική, ρωσική και τουρκική.

Περισσότερες πληροφορίες: https://organization.eurohoops.net/el/

Back To Top